Karta-Graphic este o tipografie modernă, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul poligrafiei, cu personal în întregime calificat..
Bazându-ne pe experiența echipei noastre în domeniul executării de lucrări tipografice, oferim clienților noștri servicii rapide și de calitate, într-o ținută grafică deosebită.
Gama de lucrări este destul de mare: de la cărți de vizită, la plicuri, cărți, manuale, reviste, afișe, cataloage, mape, albume, agende personalizate, calendare personalizate, ambalaje, etichete, formularistică etc.
Tiparul Offset satisface cele mai exigente cerințe pentru lucrări în tiraje medii și mari.
Echipamentele de Print Digital permit realizarea de tipar publicitar în tiraje mici. Tipărim pe suport de hârtie sau carton ofset, dublu și triplu cretat, cartoane cromo, duplex, cartoane colorate în masă, hîrtie specială pentru etichete, autocopiativă, autocolantă. Executăm, de asemenea, plastifiere, fălțuire, biguire, broșare cu termoclei, tăiere la ghilotină și capsare.
Pentru informații legate de lucrări complexe, care necesită operațiuni de finisare, vă rugăm să ne contactați.
Putem realiza orice material publicitar tipărit, cu grafică, în tirajul și pe suportul pe care dumneavoastră vă doriți. Apelați la serviciile noastre specializate pentru realizarea unor produse deosebite care să vă diferențieze. Pentru ca reclamele sau produsele dumneavoastră să aibă impactul dorit, tehnoredactorii și graficienii noștri vă stau la dispoziție cu idei și sfaturi bine fundamentate pentru a crea imaginea care să vă reprezinte.

 

Afise

Flyere si etichete

Brosuri

 

Calendare

 

Albume