Evenimente

 

Lansare carte "Istoria Echipei Petrolul"

 

 

Vineri 17 mai la orele 14,00 a avut loc la Casa de Cultura a Sindicatelor din Ploiesti lansarea oficiala a volumului I al cartii despre istoria echipei Petrolul Ploiesti.
Acest volum care este primul dintr-o serie de cinci, trateaza perioada dintre anii 1924 - 1951, de la īnfiintarea echipei si pāna la mutarea acesteia la Ploiesti timp īn care echipa s-a numit Juventus de la īnfiintare si pāna īn anul 1947, dupa care si-a schimbat succesiv numele īn Petrolul, Competrol, Partizanul si Flacara, nume sub care a fost mutata īn urbea aurului negru. Volumul I este structurat pe sase capitole: īnfiintarea echipei; stadionul Romcomit; cele 25 de editii disputate īn Capitala; amintiri, īntāmplari si povestiri ale unora dintre juventisti; "cartile de vizita" ale unor jucatori si antrenori ai Juventusului si statistica celor 25 de editii.
Cartea este editata īn format A4 īntr-un tiraj de 500 de exemplare, contine 360 de pagini si are aproximativ 350 de fotografii. Pretul unui exemplar este de 65 lei. Cartea poate fi procurata de la sediul editurii Karta Graphic din Ploiesti, str. Gheorghe Doja, nr. 143 sau prin comenzi online pe adresa: office@kartagraphic.ro.

 


 

 

 

Ploiesti, Sala "Europa" Consilul Judetean Prahova ora 12, vineri 22 iunie 2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11-Jun-2013 8:52